boek een behandeling of sessie

Hoe werkt het?

Wat is een klankschaal behandeling?

Een klankschaal behandeling biedt een diepe ontspanning aan het lichaam. Het enige wat jij mag doen is lekker relaxen en alles loslaten. Laat je meevoeren met de klanken naar een diepe ontspanning en voel jezelf tot een diepe innerlijke rust komen. Dat is wat je ervaart tijdens een klankschalen sessie bij mij.

Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trilling door het lichaam. De klanken en trillingen van de klankschaal werken diep in op jouw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen waardoor er weer balans in het lichaam terug kan komen.

Een klankschaal sessie heeft de volgende voordelen:

  • Diepgaande ontspanning
  • Rust en balans tussen lichaam en geest
  • Meer energie
  • Verbeterde nachtrust
  • Loslaten van blokkades en spanningen

Klankschaal, Reiki & Koshi

Hoe verloopt een klankschaal behandeling?

We hebben eerst een intake en bespreken hoe het met je gaat. Daarna mag je lekker met je kleren aan op de behandeltafel gaan liggen.

Ik sla de klankschaal rustig aan en loop om je heen en blijf intuïtief bij bepaalde plekken wat langer indien nodig. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen, is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken.

Hierna geef ik Reiki en sluit ik af met een Koshi. Ook met de Koshi zal ik om je heen lopen en kun je genieten van het geluid en de energie die je hierbij ervaart.

Na de behandeling voel je je vaak ontspannen en verlicht. Het kan ook zijn dat je je misselijk voelt, hoofdpijn krijgt of heel vermoeid voelt. Dit kan komen doordat het lichaam alle afvalstoffen en blokkades aan het afvoeren is.

De behandeling

Ik adviseer je om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken en bij mij in de praktijk gaan de schoenen uit dus indien je het fijn vindt mag je je eigen sokken of sloffen meenemen maar uiteraard heb ik die ook liggen.

Voel jij van binnen een JA en wil jij nu graag echt doorpakken en stappen zetten? Maak dan snel een afspraak en dan ontvang ik je met veel liefde in mijn praktijk of online.