boek een behandeling of sessie

Even voorstellen

Hi! Ik ben Mariska en kom uit Hoogeveen,

Ben een alleenstaande moeder van 2 geweldige jongens en sta vol in mijn kracht en energie in het leven.

Zelf heb ik een mooie groei en ontwikkeling mogen doormaken. Graag neem ik jou even mee op mijn pad om over mijn achtergrond te vertellen en daardoor zul je ook begrijpen waarom ik ervoor kies om HSP coaching sessies, Reiki en klankschalen behandelingen aan te bieden.

Mijn kernwaarden zijn:

Authenticiteit

Volledig mezelf zijn en daar ook voor durven te gaan staan en het uitspreken.

Vrijheid

Vrijheid op alle vlakken om een leven te creëren zoals ik het voor ogen heb.

Dankbaarheid

Ik ben dankbaar voor mezelf en anderen. Sta er gedurende de dag veel bij stil en elke avond dankbaar voor de mooie dingen van die dag

Sfeerproever

Ik ben zelf hoogsensitief en heb mezelf altijd anders gevoeld.

Waar anderen uren konden genieten in een drukke ruimte, haakte ik redelijk snel af. Waar andere uren konden feesten, kwam het geluid en de trillingen bij mij zo intens binnen dat het snel teveel werd. Als ik een ruimte binnen kwam voelde ik direct hoe de sfeer was en kon dat ook snel overnemen.

Al deze bovenstaande voorbeelden zorgden ervoor dat ik snel overprikkeld raakte en daardoor energetisch helemaal uitgeput was. Ik wist niet hoe ik die energie weer kon bijvullen met als resultaat dat ik meerdere burn outs en depressies heb gehad in mijn leven. Dan ging het weer even en dan klapte alles weer in elkaar. Ik voelde mij daardoor vaak een aansteller en dacht waarom lukt het anderen wel en mij niet?

Het heeft me de basis gegevens als HSP coach

Tot ik op een gegeven moment door de molen ging met onderzoeken. Ik werd onder andere onderzocht op autisme, ADHD, ADD maar uiteindelijk waren de resultaten super duidelijk; ik ben hoogsensitief!

Ik heb mij volledig verdiept in hoogsensitiviteit, wat het inhield, wat de kenmerken zijn, wat je eraan kunt doen en hoe ik er mee om kan gaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf en tijdens mijn opleiding holistisch therapeut vond ik het laatste stukje thuiskomen bij mezelf en daar blijven.

Mijn hele eigen traject en ervaringen hebben mij een mooie basis gegeven als HSP coach. Toch merk ik dat ik niet puur vanuit mijn eigen ervaring mensen wil coachen want wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Daarom doe ik er nu ook een allround coaching opleiding bij met als specialisatie HSP. Hiermee kan ik jou nog beter begeleiden omdat ik het nu vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken en jou daardoor een passend aanbod kan aanbieden.

Reiki Master

Mijn ervaring met Reiki

Ik ben Reiki Master en Reiki heeft mij al veel gebracht. Ik was hier eerst wat sceptisch over maar ik heb in levenden lijve mogen ervaren wat Reiki voor je lichaam en geest kan doen. Om hier een voorbeeld van te geven; een paar jaar geleden had ik een slechte uitslag op mijn uitstrijkje en moest hiervoor onder narcose geholpen worden.

Er werd een stuk met slechte cellen weggesneden en ik was weer schoon. Vorig jaar kreeg ik weer dezelfde slechte uitslag en raakte in eerste instantie in paniek omdat de herinneringen en dus overtuigingen van toen weer boven kwamen. Op advies besloten om mijzelf elke dag Reiki te geven (30 dagen) tot aan de dag dat ik weer naar de gynaecoloog mocht om alles in kaart te brengen en eventueel direct in te grijpen.

Ik had mezelf elke dag Reiki gegeven en daarnaast ook veel innerlijk werk verricht omdat ik weet dat er in mijn baarmoeder ook energetisch trauma lag opgeslagen. Toen ik bij de gynaecoloog kwam heeft hij de onderzoeken 2 keer gedaan omdat hij het niet kon geloven. Er was niks meer te zien en alles was schoon. Het voelde als een wonder en kon het niet geloven.

Klankschalen in verbinding met Reiki

Klankschalen voel ik heel erg vanwege de klanken en trillingen. Mijn eerste ervaring was heftig want er kwamen direct tranen los en emoties. Ook hierbij voelde ik het doet iets. Bij de klankschalen sessie zit ook Reiki dus het blijft met elkaar verbonden. Daarnaast ervaar ik vooral veel innerlijke rust en ontspanning bij klankschalen.

Graag zou ik jou willen verwelkomen voor een Reiki behandeling, klankschalen behandeling of je te mogen begeleiden tijdens een HSP coaching sessie.